Geberit

Sisteme Geberit pentru pisoar –
toate beneficiile dintr-o singură sursă

Concept de economisire a apei

Fiecare element component al sistemului Geberit pentru pisoare este proiectat cu atenţie pentru a asigura un consum minim de apă. Fără a compromite igiena.

Spălare optimizată

Geometria internă ingenioasă şi dispersorul de apă special proiectat asigură o spălare optimizată, chiar şi cu un volum de spălare de doar 0,5 litri de apă.

Înapoi

Volume de spălare variabile

Valva cu regulator de debit integrat optimizează volumul de spălare în funcţie de presiunea apei din sistemul de alimentare cu apă al clădirii.

Înapoi

Soluţia de operare fără apă

Pisoarele Geberit Selva şi Preda sunt adaptate şi pentru operarea fără apă. Sifonul hibrid proiectat special asigură un debit de evacuare performant.

Înapoi

Estetică impecabilă

Toate componentele sistemului pentru pisoare Geberit sunt coordonate perfect, pentru un aspect estetic unitar. Designul atemporal este potrivit pentru orice tip de ambient.

Design versatil

Clapetele de acţionare Geberit sunt disponibile în diverse variante de design, culori sau materiale. Pentru operare manuală sau fără atingere, prin detecţie cu infraroşu.

Înapoi

Două modele de pisoare ceramice

Calitatea Geberit poate fi acum regăsită şi la pisoarele ceramice - design suplu pentru modelul Preda şi design compact pentru modelul Selva.

Înapoi

Partiţii armonizate

Este disponibilă o gamă largă de modele de partiţii pentru pisoar. Puteţi alege modele din sticlă sau plastic, de diverse culori.

Înapoi

Acţionare electronică integrată

Sistemele cu acţionare electronică integrată pentru spălarea pisoarelor nu arată doar bine, ci sunt şi foarte bine proiectate. Unitatea de control pentru acţionarea spălării este practic invizibilă, aflându-se sub vasul ceramic.

Înapoi

Instalare uşoară

Ceea ce face ca produsele Geberit să fie deosebite este uşurinţa în instalare pentru instalator. Acest aspect a fost primordial atunci când a fost dezvoltat sistemul pentru pisoare.

Sifon ajustabil

Înălţimea zonei destinate sifonului poate fi ajustată fără unelte. Veţi obţine o potrivire perfectă.

Înapoi

Elemente de instalare pre-setate

Cu elementele de instalare pre-setate de la Geberit puteţi fi sigur de uşurinţa instalării şi de fiabilitatea funcţională din spatele peretelui.

Înapoi

Sustenabil şi ecologic

Deoarece foloseşte foarte puţine resurse, sistemul pentru pisoare Geberit realizează o contribuţie semnificativă în îndeplinirea standardelor înalte din sectorul construcţiilor.

Economie de apă

Toate componentele sunt proiectate pentru a economisi apa. Sistemul ingenios permite atingerea unei eficienţe maxime utilizând un volum minim de resurse.

Înapoi

Consum minim

Sistemul pentru pisoare Geberit permite o operare ecologică datorită sifonului hibrid cu consum redus de apă, în combinaţie cu utilizarea împreună cu sursa de alimentare autonomă prin generator alimentat de la curgerea apei din timpul spălării.

Înapoi

Flexibil

Sistemul pentru pisoare Geberit furnizează o soluţie potrivită fiecărei cerinţe. Chiar şi după instalare, permite îmbunătăţirea operării prin adăugarea de dotări noi.

Operare fără atingere sau manuală

Gama de produse include o selecţie amplă de clapete de acţionare cu acţionare manuală sau fără atingere, care oferă diferite setări.

Înapoi

Mai multe opţiuni pentru sursa de alimentare

Pentru modelul cu acţionarea electronică integrată puteţi opta pentru alimentarea cu electricitate de la reţea, de la baterie sau de la un generator cu alimentare autonomă, care se încarcă prin curgerea apei din timpul spălării pisoarului.

Înapoi

Acţionare integrată

Staţia practică de andocare pentru acţionarea spălării permite schimbarea tipului de sursă electrică (reţea, baterie sau generator), în funcţie de necesităţi.

Înapoi

Programe de ajustare a volumului de spălare

Volumul şi intervalele de spălare pot fi setate individual. Sistemele de pisoare Geberit oferă multă flexibilitate în acest sens - există şi un model de operare fără apă.

Înapoi

Fiabilitate remarcabilă

Vă puteţi baza pe fiabilitatea produselor Geberit. Toate componentele sunt uşor de obţinut, dintr-o singură sursă.

Prevenirea calcifierii

Dispersorul de apă ingenios asigură o viteză deosebit de mare de curgere şi asigură o protecţie naturală împotriva depunerilor de calcar, prevenind înfundarea.

Înapoi

Valvă cu filtru combinat împotriva înfundării

Filtrul cu sita rară şi sita fină din valvă previne în mod eficient înfundarea cauzată de impurităţile din sursa de alimentare cu apă.

Înapoi

Componente disponibile

Toate componentele sistemului pentru pisoare Geberit au fost testate, sunt durabile şi beneficiază de piese de schimb disponibile timp de cel puţin 10 ani.

Înapoi

Economic

Sistemul pentru pisoare Geberit este perfect adaptat cerinţelor specifice spaţiilor publice, asigurând o eficienţă optimă în utilizarea economică a sistemului.

Mentenanţă uşoară

Piesele supuse uzurii precum sifonul sau ecranul de scurgere au un preţ accesibil. Lucrările generale de mentenanţă pot fi făcute uşor şi rapid.

Înapoi

Consum redus de apă

Cu doar 0,5 litri de apă spălarea este optimă, iar soluţia de operare fără apă reduce la minim consumul. Astfel, costurile de operare sunt optimizate.

Înapoi

Economisiţi timp cu întreţinerea şi curăţarea

Aşa cum accesarea componentelor funcţionale este uşoară, fără a fi nevoie îndepărtarea vasului ceramic pentru pisoar, şi mentenanţa şi curăţarea sunt extrem de rapide şi facile.

Înapoi

Componente optimizate pentru igienă

Elementele sistemului pentru pisoare Geberit sunt uşor de curăţat, iar datorită designului lor special împiedică depunerea murdăriei.

Canturi fără ramă

Design armonios, operare igienică. Toate componentele - ceramica pentru pisoar fără ramă şi partiţiile - previn acumularea murdăriei.

Înapoi

Spălare fără stropire

Spălarea cu ajutorul dispersorului este adaptată geometriei interne a pisoarelor Geberit, îmbunătăţind igiena şi prevenind mirosurile neplăcute.

Înapoi

Sifon hibrid pentru prevenirea mirosurilor neplăcute

Sifonul hibrid inovator cu membrană permite o capacitate remarcabilă a evacuării şi reduce emisiile de miros.

Înapoi

Mentenanţă uşoară

Toate elementele funcţionale pot fi accesate cu uşurinţă fără a demonta ceramica de pisoar - acesta este un avantaj cheie în cazul lucrărilor de mentenanţă.

Acces direct la dispersorul de apă

Dispersorul de apă poate fi înlocuit uşor şi este accesibil din faţă. Acesta protejează împotriva calcarului şi colmatării, datorită vitezei mari de curgere.

Înapoi

Unitate de acţionare a spălării uşor accesibilă

Unitatea de acţionare integrată a spălării este plasată într-o staţie de andocare, în partea de jos a pisoarului. Pentru servisare şi mentenanţă unitatea se scoate din staţie.

Înapoi

Sifon cu acces direct la sistemul de canalizare

Sifonul se accesează uşor de sus şi poate fi înlocuit rapid. Aveţi astfel acces direct la sistemul de canalizare.

Înapoi
Back to Start